Haastattelujen uusia lähetysaikoja

Tapani Ruokanen Opiniones Oy on yritykseni ja se jatkaa toimintaansa. Alfatv ja Radio Dei lähettävät joka viikko haastatteluohjelman ”Isäntänä Tapani Ruokanen”: Alfatv:ssä tiistaina kello 22.00, uusinta keskiviikkona klo 11 ja sunnuntaina klo 17.05; Radio Deissä haastattelu on perjantaisin kello 16.03 ja uusinta ti 19.03. Ohjelma on kiireetön, kesto noin 55 min.

Klikkaa tämän sivun alareunan linkkejä molempiin. Keskustelen ajankohtaisista yhteiskunnallisista kysymyksistä, kulttuurista, taloudesta, politiikasta ja kansainvälisistä aiheista. Käyn läpi myös uutuuskirjoja tekijöiden kanssa. Ohjelmat ovat rauhallisia, vajaan tunnin henkilökohtaisia keskusteluja yhden vieraan kanssa kahden kesken. Kesäkuun puolestavälistä syyskuun puoleenväliin on kesätauko, jonka aikana lähetetään uusintoja. Se päättyi syyskuun alussa.

Kirjoitimme kolmen hengen työryhmässä yhdessä presidentti Martti Ahtisaaren ja ministeri Jaakko Iloniemen kanssa kirjan Miten tästä eteenpäin. Se ilmestyi lokakuussa 2016 ja on saatavissa sekä kirjakaupoista että sivulta Docendo.fi eli kustantajaltamme. Kirja herätti vilkkaan keskustelun suorasukaisten näkemysten takia (mm. Venäjästä). Kirja käsittelee kansainvälisten kysymysten lisäksi myös Suomen ajankohtaisia ongelmia ja tulevaisuudennäkymiä.

Tämän jälkeen kirjoitin teoksen Kun huumeet tulivat Helsinkiin – Vihreän Keitaan tarina. Se on kertomus uskomattomista naisista ja heitä avustaneista miehistä, jotka kävivät vastaiskuun juuri sillä hetkellä, kun huumekauppa alkoi Helsingissä 1960-luvulla. Tarina jatkuu nykyaikaan saakka ja se kuvaa kovaa taistelua kuoleman varjossa. Kirjaa saa os. Docendo.fi.

Maaliskuussa 2015 ilmestyi kirjani Suomi selviytyy. Pohdin siinä Suomen elinvoimaa ja hengissäpysymystä. Perusväitteeni on, että me suomalaiset selviämme. Kirjassa on myös lyhyt elämänkertani. Kirjan voi tilata Docendo.fi -kirjakaupasta.

Kirjoitan Twitteriin ja Facebookiin, pidän puheita ja koulutustilaisuuksia sekä toimin mentorina. Tiedusteluja voi parhaiten tehdä sähköpostissani tapani@ruokanen.fi. Päivittäisiä kommentteja on Fb:ssa.

Tapani Ruokanen